Grondgebonden systemen

Een oplossing voor iedere ondergrond

Voor grondgebonden systemen heeft EasyFix Solar twee systemen. FlexFix Ground. Met twee uitvoeringsmogelijkheden, een voor op een verharde ondergrond of op vuilstortplaatsen en een schans versie voor onverharde grond. AgriFix maakt een combinatie met landbouw mogelijk.

FlexFix Ground

Een flexibele montagesysteem. Er is een variant op basis van schansen, die eenvoudig in de bodem geplaats kunnen worden zonder zwaar materieel, en een variant op basis van ballastcontainers die op de bodem geplaatst kunnen worden. Dit systeem is ideaal voor plaatsing op verharde grond, op vuilstortplaatsen waar de bodem niet doorboord mag worden, of voor tijdelijke plaatsing omdat het systeem makkelijk verplaatsbaar is.

Download hier de brochure of neem contact op voor meer informatie over dit product.

AgriFix

EasyFix Solar introduceert AgriFix: montagesystemen voor zonnepanelen in combinatie met landbouw. Er zijn twee versies, AgriFix Field en AgriFix Fruit.
Bij AgriFix Field worden de panelen verticaal geplaatst, en is tussen de rijen landbouw mogelijk. Zowel bij de plaatsing als tijdens de levensduur is de verstoring van de bodem minimaal. De schans kan 1 of 2 panelen hoog worden, afhankelijk van de behoefte. De rijafstand is te kiezen door de gebruiker, afhankelijk van de gewassen en toe te passen apparatuur.
AgriFix Fruit is een semi-transparante overkapping die boven fruit struiken of fruit bomen geplaatst wordt. Hiermee wordt niet alleen zonnestroom opgewekt, er wordt ook bescherming geboden aan de gewassen. Zoals tegen hagel, zware buien of extreme hitte. Het ontwerp, zoals de hoogte, afstand tussen de rijen en transparantie van de panelen wordt afgestemd op de toepassing.
In overleg zijn opties zoals water afvang en irrigatie mogelijk.

Download brochure AgriFix Field (Engels)
Download brochure AgriFix