Grondgebonden systemen

Een oplossing voor iedere ondergrond

Voor grondgebonden systemen heeft EasyFix Solar twee systemen. FlexFix Ground. Met twee uitvoeringsmogelijkheden, een voor op een verharde ondergrond of op vuilstortplaatsen en een schans versie voor onverharde grond. AgriFix maakt een combinatie met landbouw mogelijk.

FlexFix Ground

Een flexibele montagesysteem. Er is een variant op basis van schansen, die eenvoudig in de bodem geplaats kunnen worden zonder zwaar materieel, en een variant op basis van ballastcontainers die op de bodem geplaatst kunnen worden. Dit systeem is ideaal voor plaatsing op verharde grond, op vuilstortplaatsen waar de bodem niet doorboord mag worden, of voor tijdelijke plaatsing omdat het systeem makkelijk verplaatsbaar is.

Download hier de brochure of neem contact op voor meer informatie over dit product.

AgriFix

EasyFix Solar introduceert AgriFix, het montagesysteem op basis van aluminium of staal, waarbij zonnepanelen vertikaal geplaats worden en tussen de rijen landbouw mogelijk is. Zowel bij de plaatsing als tijdens de levensduur is de verstoring van de bodem minimaal. De schans kan 1 of 2 panelen hoog worden, afhankelijk van de behoefte. De rijafstand is te kiezen door de gebruiker, afhankelijk van de gewassen en toe te passen apparatuur.

Download hier de brochure of neem contact op voor meer informatie over dit product.